El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

Carta d'una agent cívic: "Continuaré treballant per Barcelona"

ARCHIVO / ALBERT BERTRAN

Un agente cívico pide a unos jóvenes en bañador que se pongan la camiseta, el verano pasado, en el paseo de Joan de Borbó, en la Barceloneta.

Núria ParladéBarcelona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Miércoles, 12 de septiembre del 2018 - 08:45 h

Enamorada de la meva ciutat. Quan vaig ser seleccionada per treballar d’agent cívic els meus fills em van dir: “Només et faltava l’uniforme”.

Vull que la meva ciutat estigui bé, sana, neta, acollidora, amb els braços oberts, divertida, nostàlgica, futurista, innovadora, bella i amb cura de la seva vellesa.

Sempre he sigut una agent cívic, només que ara porto la imatge del Ajuntament i BS:M, llàstima que a partir del 30 de setembre seguiré sent-ho però despullada dels colors taronja i blau marí que ens identifiquen.

Seguiré avisant a la gent que para en mig del carrer davant de la Sagrada Família bocabadats per fer una fotografia i dur-la al seu país.

Continuaré despertant a indigents i preguntant-los si es troben bé o necessiten quelcom. Faré una ullada als nois que van sense samarreta i els informaré que se l’han de posar perquè els podrien multar.

Diré als ciclistes que tinguin cura amb els vianants, que facin servir els carrils bici dels molts que en tenim a la ciutats. I seguiré fent tants i tants etcèteres per tenir cura de la nostra fantástica ciutat: Bar Cel Ona.

Participaciones de los lectores

La guerra de màsters i tesis

Francesc Buixeda Santa Pau

Aquests dies s'ha obert la caixa dels trons, com a conseqüència de la formació de la classe política. Tot comença amb el cas Cifuentes, va segu... Seguir leyendo

Gràcies a 'Nit de poetes'

Xavier Serra Girona

El passat 14 de setembre vaig assistir al 25è aniversari de 'Nit de Poetes', una trobada encisadora a Girona que s’ha vingut celebrant en diferents indrets i q... Seguir leyendo

Comentari a dues notícies sobre xocolata

Jaume Porta Josa Amposta

Desitjo comentar dues notícies, relacionades entre elles, que tenen, crec jo, el seu interés per la salut, una, i com a dades històriques, l'altra.... Seguir leyendo

Por un cambio de política de investigación para el Bachillerato

Alejandro Sanvisens Herreros Barcelona

El día que lloré por vivir en primera persona un microrracismo

Mariam Aguilar Figueres

Un pequeño repaso a opiniones de las que difiero

Jaime Rodríguez Soto Cunit

Elogio de la mediocridad

Eila Rodríguez Barcelona

Durante nuestra etapa de crecimiento -que dura toda la vida- se nos ... Seguir leyendo

El ocaso de las culturas

José Luis Posa Lozano Barcelona

La no independència de la justícia espanyola

Alfons Carreras de Cabrera Barcelona