Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'una agent cívic: "Continuaré treballant per Barcelona"

Un agente cívico pide a unos jóvenes en bañador que se pongan la camiseta, el verano pasado, en el paseo de Joan de Borbó, en la Barceloneta.

Un agente cívico pide a unos jóvenes en bañador que se pongan la camiseta, el verano pasado, en el paseo de Joan de Borbó, en la Barceloneta. / ARCHIVO / ALBERT BERTRAN

Enamorada de la meva ciutat. Quan vaig ser seleccionada per treballar d’agent cívic els meus fills em van dir: “Només et faltava l’uniforme”.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Vull que la meva ciutat estigui bé, sana, neta, acollidora, amb els braços oberts, divertida, nostàlgica, futurista, innovadora, bella i amb cura de la seva vellesa.

Sempre he sigut una agent cívic, només que ara porto la imatge del Ajuntament i BS:M, llàstima que a partir del 30 de setembre seguiré sent-ho però despullada dels colors taronja i blau marí que ens identifiquen.

Seguiré avisant a la gent que para en mig del carrer davant de la Sagrada Família bocabadats per fer una fotografia i dur-la al seu país.

Continuaré despertant a indigents i preguntant-los si es troben bé o necessiten quelcom. Faré una ullada als nois que van sense samarreta i els informaré que se l’han de posar perquè els podrien multar.

Diré als ciclistes que tinguin cura amb els vianants, que facin servir els carrils bici dels molts que en tenim a la ciutats. I seguiré fent tants i tants etcèteres per tenir cura de la nostra fantástica ciutat: Bar Cel Ona.

Participaciones de loslectores

Másdebates