Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un lector: "Què fa l'Estat i què no fa la Generalitat"

AP7

AP7 / Trànsit

Miquel de Palol deia fa poc que la Generalitat no pinta res, és cert, és un mer govern regional. L' Estat fa d' estat en canvi, en tots els àmbits, i després els seus satèl.lits, com ara Renfe. Renfe també fa d'estat, fa d'agència turística del Llevant espanyol, i quan ha acabat t'envia bitllets, llavors et surten els bitllets, tots amb origen a Madrid a partir de 7 euros, per anar amb alta velocitat a València, Alacant i, properament, a Castelló. Mentrestant, la connexió Barcelona-València ja sabem com està.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El nostre govern regional no només segueix el joc al seu amo sinó que el poc que pot fer no ho fa: implantar un corredor amb busos ràpids (ara en mans d'una empresa de Madrid); posar traves a l' AP-7 pretenent convertir una via ràpida en una carretera de segona a 80 quilòmetres per hora i, si cal, poden seguir reduint, com a Barcelona, fins als 30 quilòmetres per hora. Com que per anar a València necessitarem més d'un dia, potser recuperem fondes i hostals pel camí.

L'únic objectiu del govern és recaptar i posar multes, cap altre, sinó invertiria en carreteres, en seguretat, en carrils ràpids segurs (la velocitat s'hauria d'augmentar), a diferència d'ara, que inverteix en drons, radars i cotxes patrulla.

Després vindrà qui ha de venir a posar ordre i ens queixarem.

Participaciones de loslectores

Másdebates