Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un lector a Trapero: "Espero que sigui absolt de tots els delictes"

Josep Lluís Trapero y su abogada, Olga Tubau, durante su declaración en el Supremo.

Josep Lluís Trapero y su abogada, Olga Tubau, durante su declaración en el Supremo. / EFE

Benvolgut Senyor Trapero,

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quan va començar tot, un petit comerciant del meu barri va posar samarretes amb la seva imatge a l'aparador de la seva botiga: ja era un heroi. Quan es van iniciar els judicis les va treure immediatament: ja era un traïdor. Per mi això va ser un mal presagi per a vostè. Trobar-se enmig del foc creuat de dos bàndols inconscients i incompetents porta aquestes males passades. Sempre passa el mateix: no dispareu al pianista, no mateu al missatger, però són aquests els primers a caure.

Governants inconscients el van posar en el punt de mira en una situació que no es podia governar: una missió impossible. Uns el van acusar de traïdor, i per això el jutgen, i uns altres també l'acusen per haver dit que acompliria la llei; perquè de llei només n'hi ha una. I ara el tenim a la banqueta dels acusats. Quina ironia!

A aquells que van ordenar a uns policies i guàrdies, menystinguts i ridiculitzats en un vaixell de fireta, a repartir bufetades a tort i a dret no els jutgen i, possiblement, els han condecorat. I, en canvi, qui dins de la legalitat va provar de posar una mica de seny en un moment en què qui ho havia de fer animava la gent a saltar-se les lleis, és jutjat.

Espero, senyo Trapero, que en aquest judici injust vostè sigui absolt de tots els delictes menys dos: ser un bon professional i una bona persona. Confesso que ahir vaig voler anar al botiguer per si li quedaven samarretes. Vaig preferir, però, escriure-li aquesta carta.

Participaciones de loslectores

Másdebates