Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta del director del Museu Picasso als empleats

Després d’una informació publicada al seu diari el 18 de febrer i d’una carta adreçada a aquesta secció per part d’alguns empleats del Museu Picasso, que va ser recollida el 20 de febrer, voldria fer constar que, per bé que crec que les meves paraules no van ser ben interpretades pel seu diari, no per això deixo de lamentar-les, molt especialment pel descontentament i malestar que han pogut provocar a l’equip del Museu que dirigeixo.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Voldria precisar també que, el mateix dia en què es va publicar l’article -18 de febrer- em vaig adreçar per escrit a tots els empleats, per aclarir la qüestió. Així mateix, el 20 de febrer pel matí, després de la carta publicada en aquest diari el cap de setmana, vaig reunir l’equip i personalment vaig fer un nou intent per tal que recuperem la confiança i per treballar junts per deixar enrere aquest episodi que ens ha fet mal a tots i al Museu en el seu conjunt.

Confio que serem capaços de mirar endavant. Per la meva banda, puc assegurar que dedicaré els meus millors esforços a aconseguir-ho. 

Participaciones de loslectores

Másdebates