Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta als votants del PP: "Porten anys enganyant-los sobre Catalunya"

Casado, durante el debate en el Congreso

Casado, durante el debate en el Congreso / JOSÉ LUIS ROCA

Jo creia que a ningú li agradava que l'enganyessin però, amb vostès, tinc dubtes. Els han enganyat amb el Prestige, amb el Yak 42 (recorden el 'potineig' amb els taüts?), amb l'11-M (6 anys implicant ETA, fins i tot després de la sentència). Els han mentit amb la guerra d'Irak, per la que Bush i Blair van demanar perdó, amb l'accident del Metro de Valencia, ocultat vergonyantment, amb les preferents, la crisis o amb el rescat bancari (que no havia de costar-nos res).

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Vostès han votat un partit que ha marginat als seus militants honrats per posar en els càrrecs només a corruptes. O creuen que el fet de que a Valencia tots estiguin imputats és casualitat? Els van votar quan ja sabien, a la segona legislatura del senyor Rajoy, que era el partit més corrupte d'Europa.

Ara han votat com a president a qui porta tota la vida mentint-los, fins i tot amb quelcom que no necessita per estar en política, com és el currículum. Creuen que serà un governant honest i que el seu esforç serà per millorar el país?

Porten anys enganyant-los sobre Catalunya. O els sembla fortuït que cada cop que surt una nova noticia de corrupció del PP, las FFSS entrin a inspeccionar un àrea de la Generalitat? 

La majoria de catalans som com vostès, volem viure millor i que els nostres fills no hagin de marxar a l'estranger a guanyar-se la vida. Però mentre vostès creuen que això s'aconsegueix amb vividors que només volen la bandera per enganyar-los i robar millor, nosaltres estem tips de mentiders, corruptes i potiners. Per això ens volem allunyar; perquè, en no veure les grans possibilitats d'aquest meravellós país, són incapaços de crear prosperitat pels espanyols.

Participaciones de loslectores

Másdebates