Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta als voluntaris del lleure: "Espero que us ompli com a mi"

Actividad estival de CaixaProInfància.

Actividad estival de CaixaProInfància.

El passat dissabte s'inicià el curs de l'esplai en el qual sóc monitora des de fa gairebé cinc anys. Portem preparant aquest nou curs amb ganes i il·lusió des de finals d'agost. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I m'agradaria recalcar aquest entusiasme perquè al final, el que et fa ser voluntari d'una causa com aquesta és la passió.

En el meu cas, la passió per l'educació en el lleure, estar convençuda que, la teva feina té un fruit en els infants i joves, i la satisfacció que sents quan aquests t'ho agraeixen amb un sincer somriure, amb un simple "m'ho he passat genial avui", o en adonar-te que s'han convertit en personetes que actuen en conseqüència amb els valors que procures transmetre.

Espero i desitjo que tots aquells voluntaris que oferiu un servei a la comunitat us ompli tant com m'omple a mi, i que, amb aquesta il·lusió que desprenem els monitors a l'inici de curs, puguem construir un entorn saludable i educatiu per joves i infants, que perduri tot l'any.

Participaciones de loslectores

Másdebates