Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta al vicepresident del RCD Espanyol: "No condemnar el feixisme no és ser apolític, és ser covard"

Rubi, el técnico del Espanyol.

Rubi, el técnico del Espanyol.

Benvolgut vicepresident del RCD Espanyol, Carlos García Pont,

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Creiem que deu estar al corrent del nostre malestar pels intolerables fets succeïts al camp del Villarreal. Li volem transmetre, en la seva qualitat de màxim representrant del club a Catalunya, el nostre total rebuig al comunicat que va fer el club a través de la seva página web.

Posar al mateix nivell, com es desprèn de l’esmentat comunicat, salutacions i càntics feixistes, amb d’altres tipus d’expressions, que ens agradin o no, són democràtiques, és una perversitat i una mala utilització dels fals apoliticisme que el club vol defensar. 

No condemnar el feixisme, no és ser apolític, és ser covard. Creiem i així ho hem manifestat abastament, que l’actual tesitura del club és la d’amagar el cap sota l’ala i de no encarar una problemática que ve de lluny. I que ens està convertint en més petits i en un reducte de falsos apolítics que no respecten a ningú i utilitzen el nostre club com a plataforma d’interessos indubtablement antidemocràtics i anticatalans. 

El nostre col·lectiu va signar junt amb la resta d’agents socials la campanya “Només en Blanc-i-Blau”, a fi de rebaixar la tensió a la grada. I vam complir els termes del pacte fil per randa. La gent marxa, senyor García Pont, el soci no renova o no ve a l’estadi perquè està fart i no perquè siguin favorables, o no, a determinades opcions polítiques; estem convençuts que l’afició de l’Espanyol és transversal absolutament i que no és apolítica, però que una minoria violenta es faci seu el club, és un altre tema.

O treballem, tots plegats, per fer-los fora o mai serem un referent social. El vídeo de no gaire més d’un minut, ha fet molt més mal del que vostès creuen. Li demanem valentia a fi d’anomenar les coses pel seu nom.

Per un Espanyol de tots i amb una imatge nítidament catalana.

Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria

Participaciones de loslectores

Másdebates