Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta al President Torra: "Sisplau, faci país, però de debò, per als ciutadans"

Quim Torra, en la reunión del Consell Executiu en la Generalitat.

Quim Torra, en la reunión del Consell Executiu en la Generalitat. / ALBERT BERTRAN

Tinc 59 anys, sóc de pare madrileny i mare catalana i visc en un preciós municipi de les Terres de l'Ebre. Mai he estat independentista, encara que sí que tinc un sentiment republicà. L'1-O vaig anar a votar i, com molts, vaig sofrir una violència repressiva i totalment gratuïta. Em sembla molt bé que vostè surti dia sí, i dia també, reivindicant la llibertat d'unes persones, per a mi innocents. Però també m'agradaria veure-li algun dia informant de la seva política de país. Sí, sí, de país, no oblidant mai que un país el formen les persones. I de les persones crec que vostè se n'està ocupant molt poc.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Breument li explico la meva situació: a la meva edat ja m'és impossible trobar una feina, no tinc accés a cap ajuda per part de cap organisme ni municipal, ni autonòmic, ni estatal. D'aquí a 15 dies em desnonen del pis on visc per no poder pagar el lloguer i seré un més que visqui al carrer. Què faig? Em poso un llaç groc i canto 'Els Segadors'? Si us plau, faci país, però de debò, per als ciutadans.

Participaciones de loslectores

Másdebates