Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta a una mestra desconeguda: "Gràcies pel teu treball"

Una de las aulas de la guardería municipal El Petit Princep de Manresa.

Una de las aulas de la guardería municipal El Petit Princep de Manresa. / JOSEP GARCÍA

Estimada mestra desconeguda:

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Possiblement no t’escriurà ningú una carta a cap diari. No balles ni cantes davant dels clients. No et dones a conèixer més del necessari.

Segurament creus que ningú t’escriurà una carta, és per això que jo te l’escric. Perquè també te la mereixes. No ets la directora, ni la més popular. No et fas veure. Passes desapercebuda. No necessites tant protagonisme. Però jo sí que te’l reconec.

Ets tan o més protagonista que els populars. L’escola no la fa un sol mestre; l’escola la fa cadascuna de les persones que hi treballen. Tu, que no pensaves que ningú t’escrivís, també. Perquè sense la teva feina no tiraríem endavant.

Gràcies per haver compartit una part de la teva vida amb mi. Per haver treballat perquè tot tiri endavant; per haver tingut un somriure quan el necessitava, per haver-me ofert la teva col·laboració quan feia falta.

Potser no estaràs el proper curs entre nosaltres; ja sigui perquè tens esperances d’estar més a prop de casa,  perquè no hi ha places, perquè la teva vida ha donat un tomb inesperat, perquè potser no vols quedar-te, o perquè no pots.

Sigui pel que sigui, sàpigues que jo et dono les gràcies i t’escric perquè ho sàpigues, i espero que et sentis identificada.

Molta sort en el teu nou destí. Una abraçada molt forta des de la Zer Riu Set.

Aquesta carta també va dirigida als mestres masculins.

Participaciones de loslectores

Másdebates