Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Capella de la Misericòrdia: sembla evident que cal fer prevaldre la cessió al CAP Raval Nord

Exposición de Jaume Plensa en el Macba, el viernes pasado.

Exposición de Jaume Plensa en el Macba, el viernes pasado. / ALBERT BERTRAN

Llegeixo que la Capella de la Misericòrdia seguirà sent del MACBA: a la comissió d’economia i hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, el PP, el PSC, Ciutadans, Demòcrates i el regidor no adscrit Juanjo Puigcorbé van votar (18 de març) en contra de revocar-li la cessió.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La polèmica sorgida per resoldre si la Capella de la Misericòrdia s'ha de cedir per ampliar el MACBA o la construcció del nou CAP del Raval Nord, és d'un provincianisme que fa feredat. Si no volem fer riure, sembla evident què cal fer: prevaldre la cessió al CAP i deixar-se de romanços envers la 'urgència cultural' adduïda pels dirigents del MACBA, que reclamen més espai per tal de presentar al sofert contribuent -que és qui paga la festa- més i més esoterismes abstractes, instal·lacions oblidables i gargots fets a la babalà.

No acaba d'entendre's que en aquests moments del segle XXI, els països de la Unió Europea encara segueixin sotmesos a la imposició oficialitzada durant el llòbrec període de la Guerra Freda en els Congressos per la Llibertat de la Cultura en els quals la CIA establí que les arts figuratives pròpies de la civilització europea quedaven abolides, passant a ser substituïdes per les abstractes.

Qualsevol dia, constatarem que l'art del no-res, haurà estat desplaçat al món de les coses passades de moda, banals i ridícules.

Participaciones de loslectores

Másdebates