Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un lector: "Seran capaços els líders d’ERC de fer-nos tornar a les urnes?"

Marta Rovira, durante su intervención en el consejo nacional de ERC.

Marta Rovira, durante su intervención en el consejo nacional de ERC. / MARC PUIG

El passat 12 de maig hi va haver eleccions a Catalunya. Tant a Sánchez com a Illa com a Pere Aragonès com al PP els hi anava bé l’avançament electoral. El més beneficiat era Illa, el que menys, Aragonès. Per tercera vegada, Puigdemont era el cap de llista dels "convergents" amb el nom de Junts + Puigdemont per CataluNYa (traduït al castellà seria, més o menys: 'Unidos + Aznar por EspaÑa'. I, per tercera vegada, no va guanyar. S'ho hauria de fer mirar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Qui serà el president de la Generalitat? De moment, el president del Parlament és Josep Rull, amb el suport del partit de Puigdemont, ERC i la CUP amb 59 vots (la majoria està amb 68 ). Aquesta majoria l’aconsegueixen PSC + ERC + Comuns, però dependrà del que decideixi ERC. Serà la barrera del 80, que malgrat tenir l’esquerra 72 diputats va preferir que fos President Pujol (amb menys vots que Illa i amb els vots de la UCD de Suárez i ERC), o l’ERC de Carod Rovira?

Tinc un parell de preguntes: Quin Govern d’Espanya ha indultat als polítics del procés que no van marxar a Waterloo ni a Ginebra? Quin govern ha estat el que ha promogut la llei d’amnistia? Sincerament, aquests són els repressors?

Si us plau deixeu d’enredar a la gent. Junts s’assembla molt més del que creu al PP. Tenen en comú una idea, el PP, que Espanya és seva, i Junts, que Catalunya també és "ceba". Com diu l’escriptor Carlos Zanón: "Però hi ha una cosa pitjor, convocar unes eleccions, perdre-les i, avergonyit, tornar a donar les claus de la finca als amos o als seus fills, als de sempre, vaja".

Seran capaços els líders d’ERC de fer-nos tornar a les urnes? Confiem que llegeixin Zanón i escoltin a Tardà . Tant de bo!

Participaciones de loslectores

Másdebates