Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Caminar per conèixer i fer salut"

Los participantes durante la marcha nórdica en Collserola

Los participantes durante la marcha nórdica en Collserola / Ayuntamiento de Esplugues

Caminar és positiu i forma part de la quotidianitat de molts de nosaltres. De caminar, n'hi ha de moltes maneres i cadascú en disposa d'unes o altres, però totes van . L'arribada de la foscor abans al vespre fa que canviem horaris. Per exemple, les veïnes que ens vam adonar que caminàvem soles pel mateix espai i vam decidir de fer-ho plegades, ara hem avançat una hora l'inici de la caminada. Quedem tres dies a la setmana en un lloc i qui pot hi ve sense cap compromís. Caminem juntes, però també hi ha entitats que han fet del caminar la base de les activitats, com Nordic Walking Girona, que ara ha celebrat 10 anys de vida.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Gràcies a les seves activitats planificades podem fer marxa nòrdica per Girona, la Vall de Sant Daniel, Fontajau o altres llocs del territori, així com d'altres de ben allunyats a través de viatges programats. Caminar també ajuda, a més a més de la salut, a conèixer altres persones, territoris i cultures.

Participaciones de loslectores

Másdebates