Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

A Camil Ros: 32 lleis catalanes recorregudes anul·lades o en 'standby', no són moltes?

La UGT reclama al govern que faci política més enllà del procés. Aquesta és la reclamació que fa Camil Ros, nou secretari general de la UGT, al govern de la Generalitat. Em semblaria molt bé que ho digués si en la seva declaració parlés també del bloqueig del Tribunal Constitucional que impugna i anul·la totes les polítiques socials que el govern vol portar a terme.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A la impugnació de la llei d'insuficiència energètica, tant important per a la protecció dels més febles, s'hi han afegit darrerament la de regulació dels pisos buits, la llei d'igualtat entre homes i dones i la que regularia l'activitat dels governs locals. Totes tres lleis rellevants per a la societat catalana en tant que es relacionen amb sectors crítics. La primera està encaminada a la creació de lloguers socials i a aconseguir disponibilitat de més recursos per a la construcció de vivenda social, la segona a afavorir la igualtat efectiva de gènere, i la tercera a la simplificació de tràmits administratius, cosa que afavoriria a particulars i empreses.

Segons el ministre català, 32 lleis catalanes han estat recorregudes i/o estan anul·lades o en 'standby' a causa dels recursos presentats pel Govern central davant el TC. Trenta-dues lleis són moltes lleis. A mi em sembla que Camil Ros hauria de manifestar el seu rebuig davant aquestes actuacions centralitzadores que són les que paralitzen l'acció del govern i perjudiquen la societat catalana de manera global, perquè som tots els habitants de Catalunya els que estem afectats per aquestes polítiques restrictives que tenen totes una clara intencionalitat de bloqueig de les nostres institucions.

La UGT de Catalunya, com a sindicat, hauria de donar suport a les polítiques encaminades a la defensa de les persones i, de manera prioritària, de les persones que estan en situacions de indefensió i precarietat.

Participaciones de loslectores

Másdebates