Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Calen reformes estructurals a l'administració pública"

Pensionistas en una concentración convocada en Bilbao

Pensionistas en una concentración convocada en Bilbao / LUIS TEJIDO / EFE

Francesc Buixeda Cabré

Acabada la declaració d'estat d'alarma, la classe política pretenia buscar un altre divertiment, amb el rei emèrit a primera fila, que segons la Constitució, és inviolable, tot i que ha abdicat a favor del seu fill Felip. Després han entrat en campanya electoral al País Basc i a Galícia, una situació que influirà en la política general, complicarà l'aprovació dels pressuposts del proper exercici i la mesa negociadora de la situació catalana. Sense menysprear l'ajut comunitari per les conseqüències de la pandèmia, una negociació de difícil solució.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Al mig de tot, tornen els rebrots en tot el panorama nacional, amb la preocupació i desgast polític que això representa. No ha donat temps ni a dotar les infraestructures i recursos sanitaris i ja s'endevina una repetició, desconeixent el seu abast.

Dins aquest difícil moment polític, social, econòmic i epidemiològic, el govern de l'Estat i els de les comunitats autònomes es veuran obligats a prendre decisions molt doloroses, no sols contra la ciutadania, que ja estem farts, sinó també i en primer lloc, són les reformes estructurals, fins ara no s'ha reparat en despeses, principalment l'administració central, no ha parat d'augmentar, tot tenint en compte que les comunitats autònomes han assumit pràcticament totes les seves competències, la mostra està en l'actual govern amb més de 22 ministeris (com mai) acompanyats dels recursos humans, assessoraments, seguretat, vehicles, etc. No creieu que seria més fàcil començar per aquí i deixar la ciutadania i pensionistes tranquils? Això és la punta de l'iceberg. Amb ganes, decisió i seny, ni ha molt més, que serien agraïdes per la població, si la voluntat política, desitjada fos aquesta!

Participaciones de loslectores

Másdebates