Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Cal que la ciutadania faci arribar el seu malestar a la classe política"

Firmas por la ILP en Gràcia en el 2013.

Firmas por la ILP en Gràcia en el 2013. / CARLOS MONT'ÑÉS

La classe política s'ha de replantejar moltes coses, i la ciutadania (societat civil), a través de iniciatives populars, fer arribar el que pensa. Últimament s'han posat de moda aquestes 'iniciatives legislatives populars', que pretenen fer arribar als polítics i a les seves institucions (Congrés dels Diputats), incidències, menudències, que son pel be comú de la ciutadania. Una ciutadania que des de fa molt de temps està sotmesa a allò que diem 'pagar i callar'.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La classe política, en aquests últims temps, ha estat criticada i posada en evidència per molts dels privilegis que té i que el ciutadà, no. Hi ha institucions, serveis, càrrecs i altres activitats que estan 'duplicats' en dos o tres organismes, tot està destinat a un mateix fi. 

S'han de produir situacions, fets, com la pandèmia del covid-19 per adonar-nos i fer palès que la societat civil està massa engolida pel poder polític de l'Estat. És bo i positiu, així doncs, que hi hagi grups, associacions, que tirin endavant iniciatives per tal que els governs, conservadors o progressistes, se n'adonin que no anem pel bon camí, i que calen, ara més que mai, transparència i solidaritat

Participaciones de loslectores

Másdebates