Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Cal fer revifar tots aquells municipis i ciutats que s'han quedat grisos i adormits"

Calles de la localidad de Palamós.

Calles de la localidad de Palamós.

Un sentiment de tristesa em porta a escriure aquesta carta, sabent que la realitat és la que és i que es millor no esperar cap resposta.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Des de la meva infantesa, els estius estan lligats a Palamós, el seu paisatge, el seu silenci és ara, ja de gran, una bona medicina pel cos i la ment. Però aquests últims temps he vist amb melangia que l'esperit d'aquest gran poble s'ha esvaït. Sense cinemes, llibreries, pocs bons comerços, paviments deixats, locals tancats, fins i tot amb la manca de manteniment amb coses com tenir tots els endolls per carregar els cotxes elèctrics avariats...

Aquest dissabte passat vam estar per Palafrugell i l'ambient dels carrers del centre d'aquest altre poble empordanès ens va obrir encara més els ulls a les diferències. I per experiència, si a això no se li busca un remei, no té aturador. Ja ho vaig viure amb la meva estimada Manresa, on la grisor ha guanyat la partida i la gent de l'entorn busca ja més color als carrers de Vic o fins i tot Igualada. I això no és fruit tan sols de la crisi sinó de les prioritats dels partits que omplen les nostres alcaldies.

Esperem que algú faci revifar aviat algunes de les nostres estimades ciutats, ja del tot adormides.

Participaciones de loslectores

Másdebates