Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El barri de Gràcia, en plena pandèmia, un viatge als temps d'abans del covid"

BARCELONA 23 01 2021 Barcelona Terrazas y plaza llenas en la hora del vermut  en la Pca   del sol del barrio de Gracia  La gente aprovecha al maximo el reducido horario de servicio de los bares  por el confinamiento del covid-19  que va de 13h a 15h30    FOTO de RICARD CUGAT

BARCELONA 23 01 2021 Barcelona Terrazas y plaza llenas en la hora del vermut en la Pca del sol del barrio de Gracia La gente aprovecha al maximo el reducido horario de servicio de los bares por el confinamiento del covid-19 que va de 13h a 15h30 FOTO de RICARD CUGAT / RICARD CUGAT

Cada vegada que camino pel carrer Verdi de Gràcia tinc la sensació de viatjar en el temps. En un passat –o futur– sense coronavirus. Els caps de setmana és ple a vessar. Molts grups d'amics beuen cervesa i mengen a fora dels locals on no se'ls permet estar. Són tants, i estan tan a prop els uns dels altres, que semblen un gran grup, una gran festa. Riuen, criden i s'abracen.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El carrer Verdi durant el cap de setmana em recorda les Rambles en època de turistes o el Soho de Londres en plena ebullició. Has d'obrir-te pas per poder passar i es noten les ganes de gresca. Les restriccions comencen a pesar, i la gent comença a passar de les restriccions.

Un altre aspecte que em crida l'atenció és que gairebé ningú porta la mascareta posada. Alguns la duen penjada a l'orella, alguns sota la barbeta. I no puc evitar pensar en els bars i restaurants que no poden obrir de nit encara que es respectin les distàncies, i en les múltiples restriccions dels espectacles culturals.

Potser aquests grups d'amics estarien al teatre o al restaurant si aquests estiguessin oberts. I potser hi hauria distància entre ells i portarien la mascareta.

Participaciones de loslectores

Másdebates