Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La Barcelona que volem

Protesta en contra de la Fórmula 1

Protesta en contra de la Fórmula 1 / REUTERS / Bruna Casas

Darrerament, estem vivint un seguit d'esdeveniments per potenciar la marca Barcelona a nivell mundial. D'altra banda, tots estem d'acord en la massificació de la ciutat pel turisme, incloent aplicacions de mesures en segons quines zones per minimitzar la presència dels nostres visitants. Aquests esdeveniments, de vegades, són d'injustificable cost per la ciutadania. Asfaltar passeig de Gràcia perque uns cotxes puguin fer virolles no justifica que alguns ciutadans, entre els que m'incloc, hagin hagut de canviar els seus cotxes per temes mediambientals. No justifica tres caps de setmana seguits de concerts al Fòrum patint sorolls, presència de joves pel carrer, que quan acaben aquests festivals la zona és com un rodatge de la mítica serie 'Walking Dead', del que l'alcalde, com a veí de la zona, pot donar fe. Vaig escoltar al regidor d'Esports dient que el tema del Fòrum era menys de 17 dies l'any, que ja són més que a altres barris, sense esmentar-ne cap per no ferir ningú.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

També comentar que la Guàrdia Urbana va dir que al 'road show' de la F1 hi havia unes 38.000 persones, quan aquell mateix passeig, per la Mercè, per exemple, en el correfoc convoca més persones i el cost és infinitament inferior, però esclar, la cultura d'aquí no ven internacionalment. Doncs senyors, tenim un problema. Potenciem molt que vinguin de fora, quan ja no hi cabem, i a més oblidem els d'aquí.

Afegir que empreses com la meva, que mouen gent de Madrid a Barcelona, pateixen haver de pagar més de 250 € per una nit d'hotel per treballar, perquè quan no hi ha un esdeveniment n'hi ha un altre i l'oferta és la que és.

Com a darrer punt, i això va dirigit al sr. alcalde, la plaça Josep Trueta de Poblenou, per quan? No ens agrada dur la canalla a l'escola que hi ha, havent de sortejar esboranys, peces trencades i de tant en tant, rossegadors, o el mític barri Hort dels Pebrots, totalment selvàtic. No és la Barcelona que volem els que hi vivim.

Participaciones de loslectores

Másdebates