Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Barcelona, una ciutat sense l'ànima que tenia

Comercios cerrados en la calle de Ferran de Barcelona.

Comercios cerrados en la calle de Ferran de Barcelona. / JORDI COTRINA

M'agrada Barcelona, o millor dit: m'agradava. Cada vegada está més bruta, com més deixada. Els carrers están bruts, flora 'salvatge' creix per tot arreu: per les voreres, als escocells dels arbres (de vegades sembla que aquestes herbotes s'hagin de menjar l'arbre que les sustenta), els parterres están deixats....

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tot això, juntament amb la manca d'activitat, locals tancats, terrasses buides (això sí: s'ha ocupat espai d'aparcament perquè els bars puguin ampliar les terrasses...), etcètera fa que Barcelona s'estigui convertint en una ciutat sense l'ànima que tenia. Está clar que la situació pandèmica actual hi té molt a veure, però crec que tenir millor cura de la ciutat no té res a veure amb el tema de la salut (o si?). Senyors responsables de l'Ajuntament, no es pot tenir millor cura de la ciutat? Si manca personal doncs vostès es poden permetre contractar-lo, oi?

Participaciones de loslectores

Másdebates