Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Si vius a Barcelona, el cotxe és una opció. Si vius en un poble, en depens"

Tráfico en las carreteras catalanas

Tráfico en las carreteras catalanas / David Aparicio

Si vius a Barcelona, el cotxe és una opció. Si vius en un poble, en depens. Si vius en un poble, tens un cotxe dièsel de l’any 2007, treballes en horari del comerç i has d’anar a Barcelona a fer qualsevol gestió, estàs venuda. Soc d’un poble d’uns 600 habitants on el mitjà de transport per antonomàsia és el cotxe i on les etiquetes mediambientals només suposen un altre impost a pagar (bastant injust, per cert).

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si et trobes en aquesta situació i has d’anar a la capital, la gimcana de transports públics que s’ha de muntar és digne de 'Misión Imposible', a banda de perdre hores de vida esperant trens i autobusos. Des del meu poble fins a Manresa el servei de bus tarda una hora, un cop allà s’ha d’agafar un altre bus per anar fins a l’estació de trens, i des d’allà fins a Barcelona hi ha una hora i mitja sense comptar el temps d’espera del tren pertinent. Un total d’entre tres i quatre hores. Des de casa meva fins a plaça Catalunya hi ha una hora i quart.

¿De debò que està passant això a la vegada que deixen córrer cotxes d’alta cilindrada que contaminen com una central nuclear? No sé, potser hi hauríem de donar alguna volta més.

Participaciones de loslectores

Másdebates