Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Barça: Quan hi ha derrotes, l'equip desapareix i només queda una persona clarament culpable"

Koeman, preocupado durante el clásico con el Madrid en el Camp Nou.

Koeman, preocupado durante el clásico con el Madrid en el Camp Nou. / Jordi Cotrina

M'agradaria obrir un debat després d'haver-se disputat el 'clàssic', amb una victòria d'1-2 per al club 'merengue' davant el FC Barcelona. I no és una novetat que s'estigui demanant la dimissió de l'entrenador del club culer, Ronald Koeman, i un canvi urgent perquè els resultats no són els esperats ni per l'afició ni per ningú.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

I aquí és on jo em pregunto... és realment culpa d'una sola persona? És de la seva total responsabilitat la manera com juguen els jugadors? Moltes vegades penso que es magnifica moltíssim la culpa cap a una sola persona (en aquest cas, l'entrenador). La meva visió és que és fins i tot graciós veure com l'equip consta d'un nombre gran de persones: jugadors, cos tècnic, directius… que es reflecteix quan es produeixen triomfs, però que, davant les derrotes, desapareixen i només queda una sola persona clarament 'culpable'.

Participaciones de loslectores

Másdebates