Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Barça, més cartera que cantera

PRETEMPORADA. Àlex Vidal (centro), en un entreno del Barça.

PRETEMPORADA. Àlex Vidal (centro), en un entreno del Barça. / MANU FERNÁNDEZ (ap)

El Barça s'ha gastat durant el mandat de Bartomeu 460 milions d'euros en fitxatges: Arda Turan, Aleix Vidal, André Gomes, Digne, Cillessen, Alcácer, Denis Suárez, Deulofeu, Semedo, Yerry Mina, Dembelé... Només Umtiti i Coutinho se salven de la mediocritat generalitzada.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però és que ja en l'era Guardiola (el teòric referent del foment de la pedrera), el club va invertir 375 milions, alguns d'ells en jugadors com Afellay, Maxwell, Henrique, Keirrison, Adriano, Hleb, Cáceres, Txigrinsky... i d'altres molt més rendibles però adquirits a preu d'or. Tot plegat, contemplat per una premsa implacable amb els balafiaments del Madrid i, en canvi, molt tèbia -fins ara- en denunciar els dispendis blaugranes. En qualsevol cas, és evident que la generació dels Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, Valdés, Busquets, Pedro o Piqué és irrepetible, però la Masia actual s'ha convertit en una fàbrica de somnis (frustrats?) i sembla que només la crua realitat els farà despertar.

Participaciones de loslectores

Másdebates