Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Autònoms: "Ens vam haver d'assabentar pels mitjans de comunicació que l'ajuda estava esgotada"

Una usuaria consulta su portátil.

Una usuaria consulta su portátil.

Qualsevol autònom que hagi estat un dia i mig intentant accedir a l'ajuda de 2.000 euros que va anunciar la Generalitat sabrà del que estic parlant. Catorze preguntes numerades de l'1 al 15 (la pregunta 5 no existia) que vam haver d'omplir una colla de vegades per arribar a una variada col·lecció de pantalles d'error.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ens vam haver d'assabentar pels mitjans de comunicació que l'ajuda estava esgotada. El darrer missatge deia que truquessis al 012, on havies de pagar la tarifa plana per sentir una gravació que et deia que truquessis més tard perquè la línia estava col·lapsada.

Els números són els que són: 20 milions donaven per a 10.000 ajuts de 2.000 euros. Això ja ho sabíem els 400.000 autònoms que podíem optar a la prestació. Entenc que un titular com "2.000 euros per als autònoms" és molt millor que "200 euros per als autònoms", sobretot amb les eleccions traient el cap a principis d'any. Però... no es podia fer d'alguna altra manera que no fos per concurrència?

També m'agradaria veure un exercici de transparència per part de la Generalitat i arribar a saber a on, que no a qui, han anat les ajudes. Saber si els problemes tècnics bàsics que hem patit tots s'han solucionat per connexions més properes i les ajudes han arribat a qui es connectava de més a prop.

Un altre dubte que tinc és: ja tenen les 10.000 sol·licituds tramitades, però si no són vàlides? O potser no es validaran pas? Què passarà amb el pressupost?

En fi, estic molt decebuda i cansada. Senyors, és la seva feina, i fer-la malament a costa de la bona voluntat i la paciència dels usuaris em sembla una falta de respecte i consideració intolerables. A més, pensar que "només són diners i sempre ens quedarà la salut" ara ja no val, però aixó donaria ja per a una altra carta.

Participaciones de loslectores

Másdebates