Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El SEPE hauria de fer un esforç per atendre l'allau de demandes"

Personas haciendo cola frente a las oficinas públicas de empleo, en Barcelona.

Personas haciendo cola frente a las oficinas públicas de empleo, en Barcelona. / Jordi Cotrina (El Periódico)

Què han de fer les persones que estan pendents de cobrar les corresponents prestacions: alguns ERTO des del mes de març o abril, altres l'atur des del mateix temps o potser una mica més tard? Són persones que s'han quedat sense feina i necessiten aquests diners per tirar endavant.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No es pot contactar amb el SEPE de cap manera, ni 'online' ni per telèfon i per descomptat no cal que vagis a la corresponent oficina, perquè no podràs entrar sense cita, cosa impossible d'aconseguir. Per contra, hi ha persones que, havent tornat a treballar un cop acabat el confinament i havent estat donades d'alta, segueixen cobrant l'ERTO.

Com s'entén que hi hagi persones que encara no han cobrat i persones a les quals els estiguin pagant uns diners que no els pertoquen? Quin és el nivell de desgavell d'aquesta administració? És que no n'hi ha cap responsable que doni un cop de puny damunt la taula i posi la gent a treballar de valent?

El personal sanitari ha hagut de fer i està fent un esforç sobrehumà per atendre totes les persones afectades, jugant-se la pròpia vida. El personal administratiu no pot fer també un esforç per atendre l'allau de demandes que hi deu haver de gent que també ho necessita? Al cap i a la fi són persones que estan al servei del ciutadà i que cobren el sou dels nostres impostos. Potser algunes persones que treballen a l'administració i tenen la feina i el sou assegurats s'haurien de trobar en aquesta situació, segur que també es desesperarien.

Participaciones de loslectores

Másdebates