Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"S'han d'aturar els desnonaments de persones vulnerables"

Desahucio parado en Sant Roc, en Badalona.

Desahucio parado en Sant Roc, en Badalona. / Ricard Cugat

S'ha suïcidat un home quan l'anaven a desnonar. Quants suicidis hi ha d'haver més perquè deixem de ser simples contempladors i actuem en contra d'un cop, tot canviant-ne les lleis i la situació? Fins on vol enriquir-se el sistema a costa de les persones més vulnerables?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El dia que tot estigui al servei d'aquells que ho necessitin i no d'aquells que tenen el poder, serà el dia que haurem aconseguit ser una societat humana; no hi veig cap altra manera de sortir d'aquesta roda que aboca la gent a actes desesperats per l'ambició i l'egoisme d'uns altres. Alguns no s'estan d'eufemismes i titllen directament aquests successos d'assassinats. S'han d'aturar aquests desnonaments a persones vulnerables, s'han de poder negociar lloguers assumibles per les persones que hi viuen. Se'ls ha d'ajudar, no abocar a situacions desesperades.

On es troben els propietaris, siguin bancs, siguin particulars, ajudant? On els ajuntaments mirant cas per cas abans de cada desnonament? Una vida té més valor que tots els diners que ara puguin aconseguir pel lloguer d'aquest pis desnonat. La vida per sobre de tot, per a tothom.

Participaciones de loslectores

Másdebates