Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"'Atrapa'm si pots' i el saber fer de Llucià Ferrer"

Llucià Ferrer, presentador del concurso de TV-3 ’Atrapa’m si pots’.

Llucià Ferrer, presentador del concurso de TV-3 ’Atrapa’m si pots’.

Diguem que no sóc precisament aficionat als concursos, però el cert és que gaudeixo amb la versió junior d’'Atrapa’m si pots'. Probablement sigui perquè havent-me dedicat a la docència més de 40 anys, la cultura i l’educació no han deixat mai d’interessar-me; també perquè considero important que a més de posar a prova els coneixements, es fomentin valors, actituds positives i comportaments adequats, cosa que en cap cas és sobrer i que sempre és d’agrair.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És per això que em vull referir molt especialment a en Llucià Ferrer, per la seva professionalitat i pel seu saber fer. El tracte proper i exquisit que dispensa als nois i noies, adobat per un positivisme constant, fan que el concurs es desenvolupi amb serietat i rigor, però en absolut exempt d’un ambient sa i afectuós, allunyat de la competitivitat mal entesa.

Encoratjo als responsables d’'Atrapa’m si pots' a continuar i perseverar en la mateixa línia, també a ignorar crítiques i polèmiques que res tenen a veure amb l’entreteniment, la cultura i l’educació.

Participaciones de loslectores

Másdebates