Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Arguments crítics sobre els accents diacrítics

Sede del Institut d’Estudis Catalans.

Sede del Institut d’Estudis Catalans. / DANNY CAMINAL

Amb l'eliminació de la majoria dels accents diacrítics, ens entendrem pels pèls. Venen els de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans i ens venen que fer fora de 150 paraules el que fora l'accent diacrític és una decisió encertada.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Les retallades afecten inclús als accents diacrítics, i és que ni les paraules compostes i derivades se'n salven. Ara els faltarà temari per a les classes de català. Potser les podran dedicar a debatre sobre la necessitat d'aquesta reforma de la llei.

Que potser un argument crític és més important que un accent diacrític. I tu deus estar pensant que ja no caldrà pensar més en si una paraula té accent o no, doncs bé, sí que ho hauràs de fer ja que l'ús de 14 diacrítics seguirà present. En el futur, però, ens costarà entendre si és la dona que dona bens als bens o si venen els ossos dels ossos que venen.

Participaciones de loslectores

Másdebates