Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Ara ens toca a nosaltres: millorem el nostre barri, Bellvitge"

La Rambla de la Marina de Bellvitge, en la actualidad.

La Rambla de la Marina de Bellvitge, en la actualidad. / Julio Carbó

Mai m'he queixat del meu barri, Bellvitge, en cap aspecte. Tot el contrari, sempre he agraït com de familiar és la zona i que ben comunicats que estem tots els veïns. A més de tenir un gran nombre d'espais per al nostre dia a dia com col·legis, l'hospital i els espais esportius. I podem dir també que som una zona de la ciutat privilegiada quant a bars i restaurants de molt bon sabor.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

La meva única preocupació sempre havia estat la dels meus pares, als quals, ja grans i superant els 78 anys, els costa pujar aquest tros d'escala en el qual no tenen ascensor. Vivim en l'avinguda de la Mare de Déu de Bellvitge, una zona on els meus pares van comprar aquest pis per allí els anys 70 i que ens ha vist crèixer tant a mi com a altres veïns i amics del barri.

La setmana passada em vaig poder passar per la biblioteca del barri a la nova oficina d'habitatge que ens ha donat una de les millors notícies possibles. A la fi arriba aquest projecte d'obres que el barri fa tant de temps que està esperant i que ens ajudarà a millorar la vida de tots als qui no ens porta el nostre ascensor a la nostra planta. Cosa que afecta molta gent gran del nostre barri i que, no ho negarem, als que no som 'tan majors' ens estalvia alguna gota de suor.

En aquesta oficina ens van explicar el procés de sol·licitud de subvenció per part de l'Ajuntament i dels fons europeus que ens donaran un bon cop de mà en la millora de tots els nostres pisos. L'oficina està bé i és totalment necessària perquè puguem resoldre dubtes i que totes les escales ens posem d'acord en això.

Ara, ens toca a nosaltres. Asseguem-nos i tirem cap endavant una obra tan necessària per a nosaltres i amb el premi també que això segurament ens ajuda a revaloritzar els preus dels nostres pisos i del nostre barri, gràcies a les ajudes econòmiques a les quals podem optar.

Participaciones de loslectores

Másdebates