Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Aquesta és la marca reposicionada de Lloret de Mar?

Dos turistas comen tras el cartel de un restaurante, en Lloret de Mar.

Dos turistas comen tras el cartel de un restaurante, en Lloret de Mar. / CLICK ART FOTO / DAVID BORRAT

Sóc un austríac de 65 anys i fa quasi 40 anys que estic casat amb una catalana i per tan molt relacionat amb Lloret de Mar. Fa 40 anys que passem l’estiu en aquesta localitat. Si el senyor alcalde parla de ‘Lloret, una marca reposicionada’ en l’article del seu diari, haurien d’existir dos Llorets, perquè aquest que conec jo continua sent un Lloret amb problemes i cada any pitjor.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Des de principis de juny vaig cada dia amb les ulls ben oberts pels carrers del poble i el que veig no s’ho creu ningú si ho expliques. El senyor alcalde diu que la policia actua “contundentemente ante cualquier infracción o actitud incívica”; doncs si es realment així és tinc unes quantes qüestions:

-A la platja de Sa Caleta, molt bonica però cada dia hi passen amb aquestes motos elèctriques a tota castanya pels passos de vianants. I, el que és pitjor, els grups amb els ‘squads’, allà a on corren criatures. Si no passa res és perquè Deu no ho vol. Els agents de policia a la vora i no diuen res.

-A la carretera de Tossa davant del Casino, venint de la direcció de Barcelona, està prohibit girar a la esquerra, doncs en només cinc minuts he trobat tres cotxes que ho feien i tot amb això de que està molt ben senyalat que està prohibit, cap policia vigilant.

-Un altre dia, la mateixa carretera creuant el semàfor del carrer Sant Pere. Quan està vermell tothom passa com si fos el mes normal del mon, jo l’únic tonto que s’esperava fins que va posar verd. Al costat, un policia reglant el tràfic manual, li pregunto: “És normal que tothom passi quan li dona la gana i vostè que està al costat no diu res? Almenys un xiulet no?”. Contestació: “No puc mirar cap a totes bandes”.

-Cada matinada passen els borratxos que surten de les discoteques cridant, cantant, vomitant, etc. Horrible, i em pregunto: On és la policia per posar ordre?

Podria omplir pàgines senceres amb exemples del que passa cada dia aquí a l’estiu. La realitat és que Lloret ara per ara està més perdut que mai.

Senyor alcalde, quan pensa arreglar Lloret de veritat?

Participaciones de loslectores

Másdebates