Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'aprovació dels pressupostos sí que és un acte de sobirania

Los detenidos por quemar fotos del Rey en la Diada explican en una rueda de prensa su negativa a comparecer ante el juez, el pasado 2 de diciembre de 2016.

Los detenidos por quemar fotos del Rey en la Diada explican en una rueda de prensa su negativa a comparecer ante el juez, el pasado 2 de diciembre de 2016. / ACN

La CUP demana la dimissió del conseller Jordi Jané. El motiu esgrimit és la participació dels Mossos d'Esquadra en la detenció, per ordre judicial, dels presumptes autors de la crema de retrats del rei Felip VI. Potser la CUP interpreta que practicar actes de reafirmació de la sobirania catalana i de desobediència a l'Estat consisteix en efectuar 'happenings' catalogables com a 'íncívics', com poden ser, per exemple renegar del nom del pare o cremar estampes de sants. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

S'equivoquen i cauen en el parany de l'Estat; hi han caigut de quatre grapes i ara demanen que el cap de les nostres forces de seguretat pagui el pastís. Per què no demanen als jutges i funcionaris del Jutjat Contenciós-administratiu Número 14, on el Partit Popular ha denunciat l'obertura de l'ajuntament badaloní el passat 12 d'ocubre, que també dimiteixin? Per què no demanen la dimissió dels funcionaris que, per por a perdre la feina, no acudiren a treballar al consistori badaloní el mateix dia?

La CUP ha d'assumir la seva responsabilitat, sense demanar l'assistència de tercers. En cas contrari farà el joc de l'Estat, dividint-nos i debilitant el projecte que ha de ser de tots i per a tots; sense simbologies sagrades ni mandats divins inapelables.

Un acte de desobediència i sobirania és l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat, que recolliran la partida necessària per poder convocar un referèndum el proper setembre. 

Participaciones de loslectores

Másdebates