Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Un any després d'haver presentat una sol·licitud d'ajuda als serveis socials de La Bisbal, m'assabento que no s'ha tramitat"

Consulta de una dentista.

Consulta de una dentista.

A principis d’octubre de l’any passat i donada la meva situació personal i laboral vaig anar a demanar ajuda als serveis socials de La Bisbal de l'Empordà; tenia necessitat d’arreglar-me la boca i la meva situació económica no em permetia anar al sector privat. Em vaig presentar a les oficines dels serveis socials per informar-me dels requisits i la documentació que havia de presentar. Una vegada vaig tenir la informació, vaig anar als diferents organismes a demanar els documents que necessitava (informe de l'odontòleg, demanda d’ocupació, extracte bancari dels darrers sis mesos...). El 27 de setembre d’aquest any, a punt de fer un any d’haver presentat la sol·licitud als serveis socials de La Bisbal, vaig preguntar en quin punt es trobava. La resposta va ser: "Dona’m les teves dades, i el més aviat que puguem et direm alguna cosa". Vaig trobar estrany que em demanessin les dades, però els hi vaig donar. Sortint de les oficines vaig trucar als serveis socials del Gironès per saber si la meva ciutat depenia d’ells, i varen dir que no, que cada comarca tenia els seus i que funcionaven independentment. També vaig contactar amb COEC Girona (odontòlegs solidaris) per saber si havien rebut la meva sol·licitud desde els serveis socials de La Bisbal. Davant la meva sorpresa, em van dir que no.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És una absoluta vergonya i una negligència intolerable l'actuació d'un organisme com aquest, que tracta temes tan sensibles. Confio que tinguin la decència de demanar-me disculpes i que em compensin l’any que he perdut.

Participaciones de loslectores

Másdebates