Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Un any del 20 de setembre, quan va començar tot

Concentración frente a la Conselleria d’Economia, el pasado 20 de septiembre.

Concentración frente a la Conselleria d’Economia, el pasado 20 de septiembre. / RICARD FADRIQUE

El passat dijous 20 de setembre va fer un any dels històrics esdeveniments de la Conselleria d'Economia i Finances i de l'intent per part de la Policia Nacional espanyola d'ocupar -sense ordre judicial- la seu de la CUP

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquests dos fets van ser una provocació amb tots els ets i uts. Els esdeveniments de fa un any són els que van servir de coartada per detenir i engarjolar -molt injustament– els dos dirigents de la societat civil (els líders d'Òmnium i l'ANC Jordi Sànchez Jordi Cuixart) els quals, a hores d'ara encara són a la presó de Lledoners.   

En aquest sentit, en aquesta tardor de 2018, la mobilització pacífica, cívica i reivindicativa ha de continuar. El 20/09/2017 pot dir que s'inicia un veritable robatori polític, una involució per tal de no deixar-nos votar.  Però el passat 1 d'octubre de 2017 -malgrat l'agressiva violència d'Estat -vàrem votar. Ara cal seguir persistint, exigint que tots els presos surtin al carrer i que el poble de Catalunya pugui implementar la República Catalana.

Participaciones de loslectores

Másdebates