Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Animo a la gent a seguir consumint als comerços de tota la vida"

Una dependienta de la panadería Santanach, en la rambla de Poblenou, despacha ya sin usar mascarilla.

Una dependienta de la panadería Santanach, en la rambla de Poblenou, despacha ya sin usar mascarilla. / FERRAN NADEU

Des que vaig néixer he viscut al meu poble i sempre m’he sentit orgullosa dels comerços locals que tenim, on hi pots aconseguir productes de gran qualitat elaborats artesanalment al llarg de dècades. Malauradament, últimament, molts d’aquests negocis familiars han anat anunciant progressivament que tancaran. Ja sigui per problemes econòmics o perquè els fills i filles ja no volen fer-se càrrec del negoci, decideixen abaixar la persiana per sempre.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquestes notícies ens han entristit a tots, però penso que no és un fet aïllat del meu poble. És un fenomen generalitzat i cada cop més comerços de tota la vida van desapareixent. Des d’aquí animo a tothom a seguir consumint en aquests botigues, fleques, restaurants,... i a les famílies que els varen fundar, a fer un esforç perquè la tradició perduri i puguem seguir gaudint dels seus productes por molt temps més.

Participaciones de loslectores

Másdebates