Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Anem amb compte amb què regalem aquest Nadal

Juguetes en una tienda de Barcelona.

Juguetes en una tienda de Barcelona. / JORDI COTRINA

Ara que s'acosta Nadal, tots ja ens estem preparant per rebre i donar regals. A tots ens encanta el moment de sorpresa en rebre un regal,  però tots sabem que els més menuts són els que més ho gaudeixen.  

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

S'estan tot l'any esperant l'arribada dels Reis Mags, del Tió i del  Pare Noel, i amb la seva arribada, els regals més desitjats. Ara bé, anem amb compte amb què regalem.

Recordo que quan era més petit m'emocionava quan em regalaven cotxes de joguina, jocs de taula o figures de Lego. Avui en dia, sembla que, o et regalen un mòbil, una tauleta o una videoconsola, o el regal ja no té valor. I això, és culpa nostra.

És evident que al llarg dels anys els més petits aniran adaptant-se a les noves tecnologies, ja que així ens ho marca la societat actual. Ara bé, no entenc com pot ser  que des de ben petits es fomenti regalar una tauleta per sobre un joc de taula o una bicicleta. Deixem que els infants visquin la infantesa com cal, i deixem que la resta vagi venint quan toqui. Aquest Nadal regalem joguines!

Participaciones de loslectores

Másdebates