Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"L’ampliació de l’aeroport de Barcelona no té futur"

Espacios naturales del Delta del Llobregat. / ACN

L’ampliació de l’aeroport de Barcelona no té futur. Europa ja aposta pel tren en trajectes de menys de 1.000 km, en detriment de l’avió. L’aviació s’haurà de redimensionar per força per adaptar-se a la crisi climàtica. És una de les indústries que més contribueixen al canvi climàtic.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La pandèmia provocarà segurament una disminució dels viatges de negocis i congressos. I què passa amb la Terminal 2, que segueix mig buida? A més, l’ampliació de la tercera pista destruiria l’entorn de La Ricarda, l’espai natural protegit, i insubstituible, més valuós del delta del Llobregat, que pertany a la Xarxa Natura 2000 europea. I la Unió Europea això no ho permetrà.

Quin sentit té aquesta obsessió pel creixement constant i indefinit, en un territori saturat que ja no suporta més infraestructures? Interessos econòmics a curt termini volen passar per damunt dels darrers tresors naturals i agraris que tenim a tocar de casa i que caldria preservar definitivament per les futures generacions.

Participaciones de loslectores

Másdebates