Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'una lectora:"Aquesta és 'l'amabilitat' de gènere a l'oci nocturn"

El interior de una discoteca de Barcelona

El interior de una discoteca de Barcelona / Manu Mitru

Les adolescents són un reclam pel negoci de l’oci nocturn. Les noies menors accedeixen sense cap control a les discoteques. Als nois se'ls exigeix identificació. A elles, sovint se’ls regala l’entrada i se les convida a consumir alcohol. Ells estan al marge d’aquests “privilegis”.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El sexe masculí té prohibit ballar en zones habilitades només a les noies. Tarimes aixecades al costat del discjòquei que permet visualitzar-les des de tot el recinte. Un lloc destinat a l’exhibició, on les noies, com més millor, poden ballar-hi fins a l’extenuació. Són objectes destinats a atraure el sexe masculí i provocar les seves reaccions en un context d’alcohol i drogues. Un escenari preparat perquè se les pugui agredir amb mirades i comentaris ofensius.

Els amics acompanyants paguen l’entrada, però l’altar és per elles. El personal de seguretat ho té clar. Les dones convertides en objectes sexuals, aquesta és "l’amabilitat" de gènere a l’oci nocturn.

Participaciones de loslectores

Másdebates