Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Un altre cop tenim obres al carrer Numància de Barcelona"

Obreros y agricultores, héroes en la ola de calor

Obreros y agricultores, héroes en la ola de calor / EFE / Miguel Ángel Molina (Efe)

El Districte de Les Corts faria bé en millorar la gestió de les obres a la via pública. Al carrer de Numància hi fan obres amb una freqüència exagerada: no paren d'obrir i tancar les voreres amb l'evident molèstia de sorolls, pols, ocupació de la via pública per màquines i vehicles relacionats que incomoden veïns, vianants i cotxes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Naturalment, no avisen ni informen ni justifiquen, cosa fàcil de fer a la seva web; no cal que posin papers a les entrades dels edificis: és més econòmic utilitzar la web, que per a això està.

Ja s'entén que hi ha actuacions directament relacionades amb alguna avaria (que, pel que es veu, deuen ser moltes); però hi ha actuacions de millora o, com la d'ara mateix no relacionada amb una avaria que calgui resoldre, que per la seva envergadura han d'haver estat programades. He buscat informació a la web i no hi ha res. Ni què fan, ni quant durarà.

Estaria bé poder fer un seguiment de quants cops hem de suportar els veïns aquestes actuacions, així quedaria constància de la seva inoperància com a gestors de la cosa pública i potser s'animarien a fer-ho millor. I si us plau, no diguin allò de "disculpin les molèsties", que ja ens fan mal les orelles.

Participaciones de loslectores

Másdebates