Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Als alcaldables: els reptes de futur que té Barcelona

Viandantes se protegen de la lluvia con paraguas por las calles del barrio Gòtic, en una imagen de archivo.

Viandantes se protegen de la lluvia con paraguas por las calles del barrio Gòtic, en una imagen de archivo. / JORDI COTRINA

A pocs dies perquè la ciutadania poguí triar alcalde o alcaldessa de Barcelona, cal identificar els reptes de futur que té la capital de Catalunya.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els preus dels habitatges són en la seva majoria abusius, i el clam de la ciutadania és per la regulació; la inseguretat que es viu en certs barris del centre de la ciutat no ha millorat ni en els darrers quatre anys del consistori ni en l'anterior mandat. Però sens dubte, l'èxit del turisme es converteix en un abús, i de fet, si no es generen unes polítiques per a la convivència entre turistes i veïns, els problemes augmentaran i aniran a pitjor.

Cal reconduir la ciutat, on es creïn llocs de treball de qualitat i s'atengui als centenars d'urgències socials que es produeixen cada dia. També cal solucionar un problema que afecta milers d'habitants, tant de la ciutat com de la resta de l'àrea metropolitana, com la mobilitat on l'avinguda Diagonal està congestionada durant quasi tot el dia: la connexió dels dos tramvies s'ha de realitzar el mes aviat possible. També reivindicar que la xarxa de Rodalies funcioni correctament, i no amb les incidències diàries que pateixen milers de ciutadans.

Participaciones de loslectores

Másdebates