Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Allò que apunto al meu diari

Paisaje alpino en Austria.

Paisaje alpino en Austria.

Cada matí -que per a mi són les sis- el primer que apunto mirant el cel és el temps que fa. Dibuixo un sol si veig que en fa o en farà, o uns núvols i unes gotes indicant la pluja. Seguidament comprovo les constants vitals amb els aparells adients i seguidament ho apunto a la meva agenda. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A continuació anoto tot allò que intento modificar, que no és poca cosa, i no podeu figurar-vos l'alegria que em fa poder-me anar superant a mi mateixa.

A les 7 em porten la premsa, i si he aconseguit que em publiquin alguna carta em poso molt contenta i ho celebro amb les meves amistats. Un cop mirada la premsa -acostumo a llegir diversos diaris de diferents tendències per poder opinar no solament d'uns o d'altres i per poder tenir opinions fermes, ja que els divendres em reuneixo amb el grup de l'Ateneu de la ciutat, que realment val la pena- em disposo a anotar tot allò que m'ha enriquit tot fent una parada per l'esmorzar, a l'espera sempre d'un nou dia ple de coses noves per aprendre

 

Participaciones de loslectores

Másdebates