Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Alberto Sordi i Albert Rivera

El líder de Ciudadanos, Albert Rivera.

El líder de Ciudadanos, Albert Rivera. / FERNANDO ALVARADO (EFE)

Alberto Sordi (1920-2003) va ser un polifacètic actor italià. Com a anècdota del personatge, dir que en una ocasió va participar en un programa de la RAI interpretant un tema que es deia “Amore, amore, amore”.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb motiu de la Diada, Albert Rivera va dir: “L’amor és més fort que l’odi”. Completament d’acord, perquè l’amor és un sentiment d’afecte envers una persona a la qual es desitja el millor, just en contrari que l’odi.

Fer referència a un sentiment tan noble com l’amor per part d’un individu que expulsa bafarades d’odi en cadascuna de les seves intervencions és inaudit, de fet no fa altra cosa que posar de manifest la coherència del seu discurs (per qui se’l vulgui creure).

Si Albert Rivera es va voler inspirar en Alberto Sordi –cosa que em sorprendria- per proclamar la seva màxima amb motiu de la Diada, no hi ha dubte que llevat del seu nom, la resta ha estat pura coincidència (com s’avisa en moltes pel·lícules).

Participaciones de loslectores

Másdebates