Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Albert Batlle ha de rectificar les seves declaracions sobre limitar l'oci nocturn un cop passi la pandèmia"

La discoteca Shoko de Barcelona, tras cerrar al público pasada la medianoche por las nuevas restricciones.

La discoteca Shoko de Barcelona, tras cerrar al público pasada la medianoche por las nuevas restricciones. / JORDI OTIX

Senyor Albert Batlle, en resposta a les seves polèmiques i molt desafortunades declaracions sobre limitar el funcionament del sector de l’oci nocturn a la 1 de la nit un cop passi la pandèmia, l’animem a fer un viatge a ciutats com Berlin o Àmsterdam i conèixer l’escena cultural nocturna de primera mà, perquè són molt diferents de com es pensa vostè. A Berlin no hi ha horari de tancament de bars i clubs (per motius històrics) i a Àmsterdam s’han concedit nombroses llicències 24 hores des de 2013.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Cal dir que ambdues ciutats compten amb institucions dedicades a la gestió nocturna (Club Commission i Nachtburgermeester respectivament) ,i ambdues ciutats han vist disminuir molt significativament els conflictes de convivència, l’incivisme i els actes delictius. Han entès que sortir de nit per escoltar música, ballar... és un dret fonamental, com ho és també el dret al descans. Quan torni del nord d’Europa li recomanaríem que donés un vol pels bars i clubs d’aquí i s’interessés per les seves necessitats reals.

Així doncs, li demanem que reflexioni i rectifiqui, i sinó, plegui. 'Carpe noctem'.

Àngela Torres. Comissió Nocturna de Barcelona.

Participaciones de loslectores

Másdebates