Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Al meu fill de 19 anys li han robat la cartera"

Una patrulla del Grupo de Playas a la altura del Bogatell, el pasado verano. 

Una patrulla del Grupo de Playas a la altura del Bogatell, el pasado verano.  / ELISENDA PONS

La matinada del diumenge, al meu fill de 19 anys li van robar la cartera amb tota la documentació a la sortida del metro de Marina. Una empenta, una mà hàbil a la butxaca aliena i a córrer. Un cop a casa, vam decidir que el noi aniria a posar la denúncia el dimarts, un cop passat el pont.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quina va ser la nostra sorpresa quan el dilluns, cap al migdia, es va presentar a casa nostra un agent de la Unitat Central de Trànsit de la Guàrdia Urbana per tornar-li la cartera al meu fill. La treballadora d'un bar proper al lloc del furt havia vist com dos individus llençaven una cartera en la seva fugida i es va prendre la molèstia de recollir la cartera i aturar a una parella de la Guàrdia Urbana que circulava per la zona.

Sóc conscient que aquest és un incident petit vist els dies que vivim en què només la crònica negra sembla ser notícia, però he cregut necessari escriure aquesta carta per donar les gràcies a la treballadora del bar i a la parella de guàrdies que més enllà de la seva obligació ens van apropar la cartera a casa. Agraïment que faig extensiu a tot el personal de la Guàrdia Urbana de Barcelona que vetlla per nosaltres cada dia i que sovint no nota tot l'escalfor que mereix per part de la població a la qual tant servei fa.

Participaciones de loslectores

Másdebates