Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"A la meva àvia li han afectat les notícies sobre la nova llei d'eutanàsia"

¡Cuidado con los abuelos! La soledad de estos días aumenta su melancolía, aislamiento e incomprensión

¡Cuidado con los abuelos! La soledad de estos días aumenta su melancolía, aislamiento e incomprensión

La meva àvia es una malalta alegre des de fa anys, a més de metgessa. Sento que no es tracta d'un carácter superficialment optimista, sinó d'alguna cosa profunda, quelcom de veritable. Transmet que la vida és bella i que no està aquí per passar-ho bé sino per estimar, per caminar pel camí just, lluminós, ple de fe.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però noto que últimament passa algunes pors que no s'havien donat abans. He preguntat i em diuen que li han afectat les notícies sobre la llei de l'eutanàsia a l'Estat espanyol. Sempre havia confiat cegament en la seva professió, en els metges, però ara dubta d'algun. Noto que se sent dèbil, sap que perd facultats mentals. Em diuen que ella creia en la defensa inqüestionable de la vida, el jurament hipocràtic dels sanitaris, protegia i es sentia protegida, i ara resulta que aquesta llei esborra aquestes seguretats. No entenc de lleis ni de medicina, ella sí. El que sí veig és que crea indefensió en persones com la meva àvia, persones grans, malaltes, les persones més dèbils.

Busquem l'Estat del benestar. Està ben feta aquesta llei nova que crea malestar?

Participaciones de loslectores

Másdebates