Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Adéu a Ramon Pujolboira: Figuració amb un estil artístic personal ben únic

Un hombre pesca en el parque natural del Montgrí, las islas Medes y el Baix Ter, en febrero pasado.

Un hombre pesca en el parque natural del Montgrí, las islas Medes y el Baix Ter, en febrero pasado. / EFE / ROBIN TOWNSEND

El pintor Ramon Pujolboira ens acaba de deixar. En queden els colors nets i vius de les seves pintures. Són els que veiem al taller d'Albons on pintava i feia classes, a les exposicions que feia o a les pintures que va fer per a espais com l'església de Sant Pere de Figueres i l'església d'Albons.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fa sis anys va haver-hi una exposició retrospectiva de la seva obra al Museu de la Mediterrània a Torroella de Montgrí. Llavors vam poder assistir a la conferència que Pujolboira va fer amb el títol 'La història dels colors', en què d'una forma molt didàctica va apropar tot l'auditori, que era nombrós, al món que ell coneixia tan bé. Aquella exposició va ser molt visitada. Estava plena dels seus paisatges mig inventats, mig reals; de les seves figures humanes dibuixades i pintades amb delicadesa. Tot dins d'una figuració que deixava veure allò representat, però amb un estil artístic personal ben únic.

Participaciones de loslectores

Másdebates