Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Ada Colau: Tal faràs, tal trobaràs

Colau, Collboni, Maragall y Valls, en la plaza Sant Jaume tras la investidura de Colau como alcaldesa.

Colau, Collboni, Maragall y Valls, en la plaza Sant Jaume tras la investidura de Colau como alcaldesa. / ALBERT GEA (REUTERS)

En català hi ha un refrany que diu “Tal faràs, tal trobaràs”. Vol dir que vagis amb compte amb el que fas, amb com et comportes amb els altres, amb el proïsme, perquè al llarg de la vida és molt possible que a tu et passi el mateix, que et paguin amb la mateixa moneda.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Em va venir a la ment aquest refrany dissabte passat veient la comitiva del nou consistori barceloní encapçalat per l'Ada Colau. La monumental esbroncada que van patir per part dels independentistes li van fer viure en pròpia carn el pa que s'hi dóna. Als seus anys d'activista i cap visible de la PAH, van promoure i tirar endavant un munt d''escraches' davant d'oficines bancàries i institucions, que tot i que donaven visibilitat al problema, tampoc el resolien. Tal faràs, tal trobaràs.

Participaciones de loslectores

Másdebates