Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Aclariment sobre l’examen MIR a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB

Aspecto de un aula de la facultad de Economía y Empresa de la Universitat de Barcelona (UB), en una imagen de archivo.

Aspecto de un aula de la facultad de Economía y Empresa de la Universitat de Barcelona (UB), en una imagen de archivo. / RICARD CUGAT

El passat 14 d’abril, aquest diari es va fer ressò de les circumstàncies que van impedir a una vintena d’estudiants examinar-se del MIR, prova que es realitzava a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Concretament, la informació afirmava que «la Facultat d’Economia va obrir les portes tard, cosa que va impedir que els opositors arribessin a temps a les aules correctes».

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És necessari aclarir que aquell dia la Universitat va cedir les aules del centre per fer les proves, i que, per tant, no va actuar com a organitzadora de l’examen, responsabilitat del Ministeri de Sanitat. Així, doncs, la demora en l’obertura de la Facultat, que va ser conseqüència de l’endarreriment en l’arribada dels exàmens, no és en cap cas atribuïble a la Universitat de Barcelona.

Confio que es pugui trobar la millor solució possible per als estudiants afectats.

Participaciones de loslectores

Másdebates