Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"S'ha acabat la bombolla per al col·lectiu LGTBI"

"S'ha acabat la bombolla per al col·lectiu LGTBI"

Fa uns dies, a un amic el van escopir al sortir del metro de Barcelona per portar les ungles pintades. No va saber reaccionar i va continuar caminant, capcot. Davant la seva reacció, van afegir: “Així m'agrada, 'bujarra'”. A mi, el primer dia que sortia de festa després d'un any i mig, em van cridar “maricón” en sortir de casa, a Badalona. Només m'estava col·locant bé el serrell. I no mentiré, em pesa haver d'aclarir que no vaig fer res 'provocatiu'.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

A quin nivell hem arribat? En quin moment hem passat de ser els tercers del món a legalitzar el matrimoni homosexual a que ni puguis anar tranquil pel carrer? Els avenços en drets de les darreres dècades corren perill més enllà del nostre territori, vegeu el cas de Polònia i Hongria. Haurem d'arribar a aquests extrems per reaccionar? No és prou alarmant l'assassinat del Samuel el juliol passat? La situació és inadmissible i considero que s'haurien de prendre mesures institucionals de protecció integral 'ipso facto'.

Participaciones de loslectores

Másdebates