Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"No es pot abandonar a un animal que t'estima i depèn de tu"

PERROS Y GATOS ABANDONADOS QUE HAN SIDO RECOGIDOS EN EL REFUGIO DE ANIMALES DE VIGO. ( ASOCIACION PROTECTORA DE ANIMALES DE VIGO ).  foto: MARTA G. BREA

PERROS Y GATOS ABANDONADOS QUE HAN SIDO RECOGIDOS EN EL REFUGIO DE ANIMALES DE VIGO. ( ASOCIACION PROTECTORA DE ANIMALES DE VIGO ). foto: MARTA G. BREA / MARTA G. BREA

Fa uns dies, mentre passejava per Barcelona, vaig veure una de les escultures en honor als gossos domèstics abandonats. I se'm va arronsar l'ànima. A Espanya s'abandonen vora 700 animals de mitja per dia. Un acte cruel. Un delicte. Un gos o un gat no son un regal de Nadal que s'abandona en aplegar l'estiu. Entre maig i juliol, just en esta època és quan les protectores d'animals en noten l'augment.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Problemes econòmics o manca de temps per cuidar la mascota són algunes de les raons que justifiquen l'injustificable: deixar a un animal que t'estima i depèn de tu. És un ésser viu, noble i amb sentiments. Si tens un gos o un gat, estima'l, somriu-li i gaudeix de la seua companyia i amor incondicional. Tingues cor. Si no te'n pots fer càrrec, hi ha llars que l'esperen amb els braços oberts. Per favor, no l'abandones.

Participaciones de loslectores

Másdebates