Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Abandonades pels taxistes

Concentración de taxis durante la huelga indefinidida en Barcelona de enero del 2019.

Concentración de taxis durante la huelga indefinidida en Barcelona de enero del 2019. / EFE / Toni Albir

Potser pot interessar saber l'experiència que va viure una neboda meva amb dos amigues seves.  Sortien del Palau Sant Jordi d'un concert multitudinari, passades mitjanit, i com sigui que no coneixien molt be l'entorn de Montjuïc, per no viure a Barcelona, seguint a la multitud i pensant que anaven en bona direcció,  es van trobar en uns carrers deserts de la Zona Franca. No sabien com sortir i es van quedar quasi soles.  Concients  d'haver-se perdut i del perill que podien correr 3 noies joves soles, van trucar a 2 telèfons que tenien de centrals de taxis, i demanant per favor rapidesa per la situació en què es trobaven.  Els taxis varen contestar que ho sentien molt i que tardaríem com a mínim 1 hora. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per sort, una d'elles va aconseguir el telefon de Cabify, i als 10 minuts tenien un cotxe al davant.

Queda clar, si la ciutadania pogues votar entre els taxistes i els VTC,  qui dels dos sortiria guanyador.  Perquè  els usuàris volem rapidesa, seguretat, netedat i educació.  Només cal veure el "comportament" i l'educació que han tingut els taxistas aquests dies  amb la ciutadania.

Participaciones de loslectores

Másdebates