Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"A tots aquells que ens fan la vida més humana i valuosa: Gràcies per existir"

Abrazos gratis en la Rambla

Abrazos gratis en la Rambla / RICARD CUGAT

A tots aquells 'super(hu)mans' que amb la seva professionalitat ens fan la vida més confortable, que amb la seva entrega ens fan la vida més passadora, que amb la seva amatença ens fan la vida més amable, que amb el seu civisme ens fan la vida més habitable, amb la seva humilitat ens fan la vida més propera i amb la seva sensibilitat ens fan la vida més emotiva.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A tots aquells que amb el seu magnetisme ens fan la vida més abellidora, que amb el seu encís ens fan la vida més màgica, que amb la seva creativitat ens fan la vida més apassionant, que amb la seva alegria ens fan la vida més estimulant i amb el seu bon humor ens fan la vida més amena.

A tots els qui amb la seva delicadesa ens fan la vida més tendra, amb la seva abnegació ens fan la vida més senzilla, amb la seva integritat ens fan la vida més autèntica, amb el seu coratge ens fan la vida més segura, amb el seu positivisme ens fan la vida més il·lusionant i amb la seva solidaritat ens fan la vida més humana.

A tots aquells àngels que, en definitiva, amb el seu amor ens fan la vida molt més valuosa: Gràcies per existir. 

 

Participaciones de loslectores

Másdebates